fbpx
  • Du kan fange os på telefon +45 31391424 eller e-mail Info@CarsNColours.com
Ingen produkter i kurven

Insta360 X3

3.899kr.

Dit Uundværlige Værktøj til Kreativitet

Oplev en helt ny verden af kreativ frihed med Insta360 X3, det fantastiske 360-graders actionkamera, der løfter din visuelle storytelling til nye højder. Uanset om du er en eventyrer, v-logger eller social media-enthusiast, giver Insta360 X3 dig værktøjerne til at fange dine mest mindeværdige øjeblikke med enestående klarhed og fleksibilitet.

Gør dig klar til at udtrykke din kreativitet på måder, du aldrig havde forestillet dig. Med Insta360 X3 er der ingen grænser for, hvad du kan skabe!

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Insta360 X3 Action er Next Generation Actioncams.

 

X3 er virkelig et kamera der fører action cams op til deres FULDE potentiale. Nu kan du filme i 360 grader og op til hele 4K. Du kan frame lige den retning du vil, når du kommer hjem fra trackday, Gumball, et lækkert cruise eller andet.

Det her er det kamera du vil have uanset om det er til bilen, motorcyklen, båden, ski, snowboard, familien, ferie, skates ja alt du kan tænke dig over og under vandet.

Insta360 X3 kamera og kawasaki motorcykel hel

Insta360 X3: Dit Uundværlige Værktøj til Kreativitet

Oplev en helt ny verden af kreativ frihed med Insta360 X3, det ultimative 360-graders actionkamera, der løfter din visuelle storytelling til nye højder. Uanset om du er en eventyrer, vlogger eller social media-enthusiast, giver Insta360 X3 dig værktøjerne til at fange dine mest mindeværdige øjeblikke med enestående klarhed og fleksibilitet.

360-graders video og foto i fantastisk kvalitet

Med Insta360 X3 kan du optage imponerende 5.7K 360-graders video, så du aldrig går glip af noget. Kameraets dual-lens teknologi sikrer, at hvert eneste synspunkt fanges i ultra-høj opløsning, hvilket giver dig muligheden for at vælge og redigere dine bedste vinkler senere. De indbyggede algoritmer sørger for fejlfri stitching af dine billeder, hvilket gør det muligt at skabe sømløse overgange og betagende panoramabilleder.

Vandtæt og holdbart design

Insta360 X3 er bygget til at modstå de mest udfordrende miljøer. Med sin IPX8 vandtæthed kan kameraet tages med ned til 10 meters dybde uden ekstra beskyttelse, hvilket gør det ideelt til undervandsoptagelser og våde eventyr. Samtidig er det robuste design stødresistent, så du kan tage det med på selv de mest krævende ekspeditioner uden at bekymre dig om skader.

Uovertruffen brugervenlighed og smarte funktioner

Insta360 X3 er udstyret med en stor 2.29-tommer berøringsskærm, der gør navigation og opsætning enkel og intuitiv. Med dets indbyggede FlowState-stabiliseringsteknologi er rystelser og uønskede bevægelser fortid, hvilket sikrer jævne og professionelle optagelser, selv under de mest dynamiske forhold.

Perfekt til social media

Med Insta360 X3 kan du nemt skabe fængslende indhold til dine sociale medieplatforme. Kameraet understøtter en række kreative funktioner, som Bullet Time, Tiny Planet og Timelapse, der gør dine opslag til noget helt særligt. Desuden kan du redigere og dele direkte fra din smartphone med Insta360-appen, så du hurtigt kan få dine mesterværker ud til verden.

Gør dig klar til at udtrykke din kreativitet på måder, du aldrig havde forestillet dig. Med Insta360 X3 er der ingen grænser for, hvad du kan skabe!

Yderligere information

Vægt700 g
Størrelse23 × 11 × 6 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Insta360 X3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Du kunne også være interesseret i...

Insta360 Selfie Stang 114 cm

249kr.

Usynlig Selfie Stang 114 cm

Når du filmer med Insta360 kameraerne X3 og X4 bliver denne selfiestang usynlig og du får derfor utrolige tredjepersonsbilleder og umulige vinkler og sågar droneskrud.

Super let design gør den nem at bære i langtid.
Materialer med høj styrke muliggør stabil brug med Insta360-kameraer.
Ny, ultra holdbar friktions teleskops selfiestang.
For den bedste stabilitet skal du kun forlænge selfie-stangen til 2 sektioner.
Invisible Selfie Stick-effekt kan kun opnås med 360-kameraer.

Kompatibilitet
X4 (8K)
GO 3S (4K)
Insta360 Ace Pro (4K)
Insta360 Ace
GO 3
X3 (4K)
ONE RS 1-tommer 360 Edition
ONE RS (Twin/4K)
GO 2
One X2
One R
One X

3 Suction Cup Car Mount

4.599kr.

Oplev ubegrænset frihed og kreativitet med Insta360 Action Car Mount

Drømmer du om at optage spektakulære kørescener med unikke vinkler, der giver dine videoer en filmisk kvalitet? Insta360 Action Car Mount med dual/triple sugekop er designet til netop det formål. Dette avancerede beslag er skabt eksklusivt til brug med Insta360 Action Invisible Selfie Stick og garanterer dig stabilitet og sikkerhed under alle optagelser.

HUSK AT KØBE EN ACTION SELFIE STICK SOM R DEN ENESTE DER VIRKER TIL CAR MOUNT 2 & 3 HVIS DU IKKE HAR!

Compatibility

  • X4
  • GO 3S
  • GO 3
  • X3
  • ONE RS (Twin/4K)
  • GO 2
  • ONE X2
  • ONE R
  • ONE X
YouTube
YouTube
Instagram