fbpx
  • Du kan fange os på telefon +45 31391424 eller e-mail Info@CarsNColours.com
Ingen produkter i kurven

Plakat – Lamborghini Aventador SVJ

99kr.

Klassens frække dreng

Her er superbilen, Aventador SVJ, som Lamborghini har skabt… bare sådan lige for at være på forkant. Navnet Aventador er opkaldt efter en tyr, mens SV står for Superveloce, der betyder superhurtig. J’et står for Jota og bruges traditionelt på ekstraordinært hurtige Lamborghinier til gade- og banebrug.

Det er godt nok meget med hurtig, men det er lige præcis, hvad denne superbil er. Den har nemlig et monster af en motor og 759 vilde hestekræfter, der kompromisløst gør den til en af verdens allerhurtigste og mest intense biler.

Banebrydende teknologi, ekstraordinært design og et hav af saftige detaljer er en selvfølge. Men læg lige mærke til tallet på bildøren. Tallet indikerer nemlig, at bilen er en specialudgave med en eksklusiv kulfiberfinish – og hentyder desuden både til Lamborghinis stiftelse i 1963 og til hvor mange eksemplarer, bilen er produceret i. Nemlig 63. Frækt!

Prisen på en Lamborghini Aventador SVJ tør du ikke spørge om. Men heldigvis kan du nyde det lynhurtige vidunder på plakaten lige her. God fornøjelse.

8 på lager

Varenummer (SKU): POSTERLambo_SVJ_A2-1 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Du får en virkelig lækker A2-plakat, som er trykt på eksklusivt 235 gram foto-satinpapir, der har en flot overflade og lang levetid. Plakaten er i skandinavisk stil med en simpel streg og et minimalistisk farvevalg: Sort, hvid og støvet grøn (hex-farvekode: 80ccaa).

Hæng den alene, eller i kombination med en af de andre Cars N Colours-plakater, og skab en fed atmosfære i hjemmet, i butikken, i garagen… eller giv plakaten i gave og smelt et ægte bilhjerte. Du bestemmer.

Cars N Colours posters 4 office

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plakat – Lamborghini Aventador SVJ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Du kunne også være interesseret i...

Farveblyanter

35kr.

12 farveblyanter i hylster med gult låg og blyantspidser.

Malebog – 1. udgave

100kr.


Hils på den legendariske forsidebil – Ford GT40

Den har et buldrende hjerte. Den er kun 40 tommer høj. Og så er den bygget til at smadre Ferrari på Le Mans. Ford GT40 er en af de måske vigtigste biler i bilhistorien:

En forretningsaftale mellem amerikanske Ford og italienske Ferrari går skævt og resulterer i det største hævntogt på fire hjul, som verden hidtil har set. Ford beslutter sig nemlig for at tage røven på Ferrari og vinde over de forsvarende mestre i det prestigefyldte 24-timers Le Mans-løb i Frankrig. Og i 1966 sker det. Imod alle odds. Ford GT40 hamrer indover målstregen og indtager førstepladsen. Og andenpladsen. Og tredjepladsen. Det er helt vildt.

Der findes kun 133 eksemplarer af den originale Ford GT40 i verden. Så hvis du vil have fingrene i sådan en, skal du smide et sted mellem 20 og 30 millioner kroner. Er det lige over budget, kan du erhverve dig en kopi fra Superformance til ca. 800.000 kr. Men til en start kan du nyde det legendariske pragteksemplar lige her på A4-plakaten i malebogen.

Cars N Colours ford GT40 temp test

Plakat – Porsche 911 GT3 RS

99kr.

Her er bilen…

som troldmændene i Stuttgart-Zuffenhausen har tryllet frem til alle os, der elsker fart og spænding.

Med en stor 4,0-liters 6-cylindret boxersugemotor og 520 vilde hestekræfter tager denne intense sportsvogn kampen op mod hverdagen. Porsche 911 GT3 RS er nemlig skabt til at udfordre og angribe. Og det gør den så. Med en acceleration fra 0 til 100 km/t. på 3,2 sekunder og en sublim – næsten himmelsk – lyd. Vroom!

Denne plakat er et perfekt match til dig, der godt kan lide hurtige og ret vovede biler.

 

YouTube
YouTube
Instagram