fbpx
  • Du kan fange os på telefon +45 31391424 eller e-mail Info@CarsNColours.com
Ingen produkter i kurven

RaceBox Pro

2.600kr.

Alt i en boks

RaceBox er den mest moderne og præcise måde at måle din bils præstationerne på – faktisk har det aldrig været nemmere at måle fx 0-100, 1/4 mile eller omgangstider på banerne til trackdays.

Funktionen ’Drag Meter’ giver dig næsten ubegrænsede muligheder for at måle din bils præstationer. Uanset om du vil vide, hvor hurtigt den accelererer, hvor stor en afstand den tilbagelægger eller noget derimellem, så kan RaceBox måle det.

Hvis du elsker trackdays, er semi-professionel eller bare helt almindelig nysgerrig på, hvor hurtige dine omgangstider er, så har RaceBox din ryg. Funktionen ’Lap Timer’ giver dig nemlig mulighed for at måle dine omgangstider og forbedre dine køreteknikker – helt uden at du behøver at stoppe og kontrollere dine resultater. Smart ikk’?

Men det stopper ikke her. For hvis du er typen, der gerne vil vide, hvor hurtig din omgang er, før du krydser målstregen, ja, så har RaceBox også et bud på det. RaceBox monitorerer nemlig din kørsel og viser estimater af din omgang (eller sprint), før du er i mål.

Al data gemmes som sessioner internt i RaceBox-hukommelsen, så du kan altid gå tilbage og analysere dine tal senere. Alt, du skal gøre, er at gå til menuen ’Historie’, og så kommer alle dine oplysninger frem – sorteret efter type, dato, bane og sessioner. Og du har ikke brug for ekstra SD-kort, for det hele lagres internt.

Og som om det ikke var nok, så er der mange flere RaceBox-funktioner på tegnebrættet, som du får fingrene i – kvit og frit – når du køber en RaceBox. Al software frigives løbende som gratis opdateringer. Værsgo!

9 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Racebox dragly track days timer accelerator best i test

10Hz GPS module
(GPS, Glonass, Galileo, Beidou)

3 bedste satellitter Glonass, Galileo, Beidou

WiFi modul
802.11 b/g/n

Mobil app for fuld udnyttelse af RaceBox og baner

App data bliver lagret i skyen 

Både intern og ekstern GPS antenne

2.4″ LCD farveskærm

2000 mAh LiPo batteri med op til 8 timers batterilevetid

Følsomme og præcise accelerometer sensorer

Mere end 2.000 baner

Indkod baner der endnu ikke er i RaceBox

Registrer flere køretøjer

Med en RaceBox i din bil, motorcykel eller andet, får du den mest moderne og præcise måde at måle dit køretøjs præstationsstatistik på – faktisk har det aldrig været nemmere at måle 0-100, andre accelerationer, 1/4 mile eller omgangstider på din yndlingsbane.

RaceBox bruger den nyeste generation af GPS. Dette giver en enestående nøjagtighed og placering – så præcist som 25 cm på den interne antenne. Kombineret med den specialbyggede hardware har RaceBox imponerende ydeevne – med over 99,5 % målenøjagtighed til hundrededele af et sekund sammenlignet med officielt timing/udstyr til timing/sprint.

Næsten ingen anden enhed på markedet kan i øjeblikket tilbyde samme funktionalitet som RaceBox – og så ligger den endda i en prisklasse, der er betydeligt lavere end konkurrerende produkter.Du behøver ikke mere end det, der kommer i æsken: RaceBox, sugekop til forruden, opladerkabel og en ekstern GPS-antenne for endnu bedre præcision.

Se unboxing-videoen herunder:

Se RaceBox i brug. Tryk på logoerne herunder:

Yderligere information

Vægt540 g
Størrelse16 × 16 × 9 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RaceBox Pro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Du kunne også være interesseret i...

Malebog – 1. udgave

100kr.


Hils på den legendariske forsidebil – Ford GT40

Den har et buldrende hjerte. Den er kun 40 tommer høj. Og så er den bygget til at smadre Ferrari på Le Mans. Ford GT40 er en af de måske vigtigste biler i bilhistorien:

En forretningsaftale mellem amerikanske Ford og italienske Ferrari går skævt og resulterer i det største hævntogt på fire hjul, som verden hidtil har set. Ford beslutter sig nemlig for at tage røven på Ferrari og vinde over de forsvarende mestre i det prestigefyldte 24-timers Le Mans-løb i Frankrig. Og i 1966 sker det. Imod alle odds. Ford GT40 hamrer indover målstregen og indtager førstepladsen. Og andenpladsen. Og tredjepladsen. Det er helt vildt.

Der findes kun 133 eksemplarer af den originale Ford GT40 i verden. Så hvis du vil have fingrene i sådan en, skal du smide et sted mellem 20 og 30 millioner kroner. Er det lige over budget, kan du erhverve dig en kopi fra Superformance til ca. 800.000 kr. Men til en start kan du nyde det legendariske pragteksemplar lige her på A4-plakaten i malebogen.

Cars N Colours ford GT40 temp test

Plakat – Porsche 911 GT3 RS

99kr.

Her er bilen…

som troldmændene i Stuttgart-Zuffenhausen har tryllet frem til alle os, der elsker fart og spænding.

Med en stor 4,0-liters 6-cylindret boxersugemotor og 520 vilde hestekræfter tager denne intense sportsvogn kampen op mod hverdagen. Porsche 911 GT3 RS er nemlig skabt til at udfordre og angribe. Og det gør den så. Med en acceleration fra 0 til 100 km/t. på 3,2 sekunder og en sublim – næsten himmelsk – lyd. Vroom!

Denne plakat er et perfekt match til dig, der godt kan lide hurtige og ret vovede biler.

 

YouTube
YouTube
Instagram