fbpx
  • Du kan fange os på telefon +45 31391424 eller e-mail Info@CarsNColours.com
Ingen produkter i kurven

Plakat – Mercedes AMG G 63

99kr.

Like a Boss

Mercedes-Benz G-Class, Geländewagen, W463 – kært barn har mange har navne. Men uanset hvad du kalder den, så er det her altså en seriøs ’bossmobil’:

Den er udviklet på racerbaner, bygget til bjergkæder og med en V8-biturbomotor, 22″ fælge og dobbelte udstødningsrør (sidepipes) gør Mercedes-Benz AMG G 63 det umulige til virkelighed. Fx kan bilen sagtens give en Porsche 911 Carrera sved på panden, når det kommer til disciplinen 0-100 km/t. For det klarer den på 4,5 sek. Altså kun 0,2 sek. langsommere end Porschen. Vildt, ikk’?

Sååå… Hvis du er typen, der elsker rå power og eksplosive urkrafter, så ryd din væg – like a boss – og gør plads til denne fede plakat.

8 på lager

Varenummer (SKU): POSTERMERCEDESAMG_G63_A2 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Du får en virkelig lækker A2-plakat,som er trykt på eksklusivt 235 gram foto-satinpapir, der har en flot overflade og lang levetid.  Plakaten er i skandinavisk stil med en simpel streg og et minimalistisk farvevalg: Sort, hvid og blå (hex-farvekode: 86a8ea).

Hæng den alene, eller i kombination med en af de andre Cars N Colours-plakater, og skab en fed atmosfære i hjemmet, i butikken, i garagen… eller giv plakaten i gave og smelt et ægte bilhjerte. Du bestemmer.

Cars N Colours posters 4 office

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plakat – Mercedes AMG G 63”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Du kunne også være interesseret i...

Plakat – Citroën DS23 Pallas

99kr.

Den franske gudinde

Citroën DS er født i Frankrig i perioden 1955-1975 og er særlig kendt for sit imponerende aerodynamiske look. Men bilen kan mere end bare ’at se ud’. For et halvt århundrede siden revolutionerer Citroën DS nemlig hele markedet for personbiler med sin høje komfort og avancerede teknologi:
Bilen kan fx se om hjørner, fordi lygterne drejer i samme retning som rattet. Den har forhjulstræk med selvjusterende hydropneumatisk affjedring. Og så kan den bevare sit niveau over vejen uanset last – en evne, der får Cadillac, Mercedes-Benz og Rolls Royce til at tabe både næse og mund.

Bilen på plakaten er en klassisk Citroën DS23 Pallas og stammer fra 1973. Det betyder, at motoren har 141 hestekræfter – en smule beskedent, men alligevel 66 flere heste end den første DS-model.
Hvis du elsker klassiske biler, er denne fine plakat et musthave.

Psst! Citroën DS går også under navnet ”Gudinden”, fordi DS på fransk udtales ’déesse’, som betyder gudinde.

Malebog – 1. udgave

100kr.


Hils på den legendariske forsidebil – Ford GT40

Den har et buldrende hjerte. Den er kun 40 tommer høj. Og så er den bygget til at smadre Ferrari på Le Mans. Ford GT40 er en af de måske vigtigste biler i bilhistorien:

En forretningsaftale mellem amerikanske Ford og italienske Ferrari går skævt og resulterer i det største hævntogt på fire hjul, som verden hidtil har set. Ford beslutter sig nemlig for at tage røven på Ferrari og vinde over de forsvarende mestre i det prestigefyldte 24-timers Le Mans-løb i Frankrig. Og i 1966 sker det. Imod alle odds. Ford GT40 hamrer indover målstregen og indtager førstepladsen. Og andenpladsen. Og tredjepladsen. Det er helt vildt.

Der findes kun 133 eksemplarer af den originale Ford GT40 i verden. Så hvis du vil have fingrene i sådan en, skal du smide et sted mellem 20 og 30 millioner kroner. Er det lige over budget, kan du erhverve dig en kopi fra Superformance til ca. 800.000 kr. Men til en start kan du nyde det legendariske pragteksemplar lige her på A4-plakaten i malebogen.

Cars N Colours ford GT40 temp test

Plakat – Porsche 911 GT3 RS

99kr.

Her er bilen…

som troldmændene i Stuttgart-Zuffenhausen har tryllet frem til alle os, der elsker fart og spænding.

Med en stor 4,0-liters 6-cylindret boxersugemotor og 520 vilde hestekræfter tager denne intense sportsvogn kampen op mod hverdagen. Porsche 911 GT3 RS er nemlig skabt til at udfordre og angribe. Og det gør den så. Med en acceleration fra 0 til 100 km/t. på 3,2 sekunder og en sublim – næsten himmelsk – lyd. Vroom!

Denne plakat er et perfekt match til dig, der godt kan lide hurtige og ret vovede biler.

 

YouTube
YouTube
Instagram