fbpx
  • Du kan fange os på telefon +45 31391424 eller e-mail Info@CarsNColours.com
Ingen produkter i kurven

Plakat – Volkswagen Samba 21

99kr.

Det ikoniske Rugbrød alle vil ha’ en bid af

I efteråret 1949 producerer Volkswagen i Wolfsburg en simpel transporter baseret på teknikken fra en Boble. Transporteren er tænkt som en praktisk arbejdsbil, der skal hjælpe det krigshærgerede Tyskland med at komme på benene igen.

Og det virker. For tyskerne, resten af Europa og USA kaster øjeblikkeligt deres kærlighed på transporteren, der i øvrigt kommer som ladvogn, kassebil, minimus, campingbus og selvfølgelig… den ikoniske sambabus, der i dag er den mest eftertragtede af alle.

Volkswagen Samba 21 går under navnet Rugbrød i Danmark og er kendt for sit charmerende udseende og sine praktiske egenskaber. Den har fx hækmotor, der giver optimal rumudnyttelse og en luftkølende boxermotor, der gør bilen i stand til at køre al slags vejr – lige fra tropisk varme til arktisk kulde.

Volkswagen Samba 21 har kultstatus blandt bilentusiaster og koster derfor… ’rædi, rædi’ meget.

Men for en slik kan du alligevel få en bid af ’brødet’ ved at smække denne plakat på væggen.

8 på lager

Varenummer (SKU): POSTERVWSAMBA21_A2-1 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Du får en virkelig lækker A2-plakat,som er trykt på eksklusivt 235 gram foto-satinpapir, der har en flot overflade og lang levetid.  Plakaten er i skandinavisk stil med en simpel streg og et minimalistisk farvevalg: Sort, hvid og støvet lyserød (hex-farvekode: e9a8ce).

Hæng den alene, eller i kombination med en af de andre Cars N Colours-plakater, og skab en fed atmosfære i hjemmet, i butikken, i garagen… eller giv plakaten i gave og smelt et ægte bilhjerte. Du bestemmer.

Cars N Colours posters 4 office

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plakat – Volkswagen Samba 21”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Du kunne også være interesseret i...

Plakat – Porsche 911 GT3 RS

99kr.

Her er bilen…

som troldmændene i Stuttgart-Zuffenhausen har tryllet frem til alle os, der elsker fart og spænding.

Med en stor 4,0-liters 6-cylindret boxersugemotor og 520 vilde hestekræfter tager denne intense sportsvogn kampen op mod hverdagen. Porsche 911 GT3 RS er nemlig skabt til at udfordre og angribe. Og det gør den så. Med en acceleration fra 0 til 100 km/t. på 3,2 sekunder og en sublim – næsten himmelsk – lyd. Vroom!

Denne plakat er et perfekt match til dig, der godt kan lide hurtige og ret vovede biler.

 

Plakat – Citroën DS23 Pallas

99kr.

Den franske gudinde

Citroën DS er født i Frankrig i perioden 1955-1975 og er særlig kendt for sit imponerende aerodynamiske look. Men bilen kan mere end bare ’at se ud’. For et halvt århundrede siden revolutionerer Citroën DS nemlig hele markedet for personbiler med sin høje komfort og avancerede teknologi:
Bilen kan fx se om hjørner, fordi lygterne drejer i samme retning som rattet. Den har forhjulstræk med selvjusterende hydropneumatisk affjedring. Og så kan den bevare sit niveau over vejen uanset last – en evne, der får Cadillac, Mercedes-Benz og Rolls Royce til at tabe både næse og mund.

Bilen på plakaten er en klassisk Citroën DS23 Pallas og stammer fra 1973. Det betyder, at motoren har 141 hestekræfter – en smule beskedent, men alligevel 66 flere heste end den første DS-model.
Hvis du elsker klassiske biler, er denne fine plakat et musthave.

Psst! Citroën DS går også under navnet ”Gudinden”, fordi DS på fransk udtales ’déesse’, som betyder gudinde.

Malebog – 1. udgave

100kr.


Hils på den legendariske forsidebil – Ford GT40

Den har et buldrende hjerte. Den er kun 40 tommer høj. Og så er den bygget til at smadre Ferrari på Le Mans. Ford GT40 er en af de måske vigtigste biler i bilhistorien:

En forretningsaftale mellem amerikanske Ford og italienske Ferrari går skævt og resulterer i det største hævntogt på fire hjul, som verden hidtil har set. Ford beslutter sig nemlig for at tage røven på Ferrari og vinde over de forsvarende mestre i det prestigefyldte 24-timers Le Mans-løb i Frankrig. Og i 1966 sker det. Imod alle odds. Ford GT40 hamrer indover målstregen og indtager førstepladsen. Og andenpladsen. Og tredjepladsen. Det er helt vildt.

Der findes kun 133 eksemplarer af den originale Ford GT40 i verden. Så hvis du vil have fingrene i sådan en, skal du smide et sted mellem 20 og 30 millioner kroner. Er det lige over budget, kan du erhverve dig en kopi fra Superformance til ca. 800.000 kr. Men til en start kan du nyde det legendariske pragteksemplar lige her på A4-plakaten i malebogen.

Cars N Colours ford GT40 temp test

YouTube
YouTube
Instagram